Előkészítés: A dinnyét legalább 3 órára behűtjük, mielőtt felhasználjuk.
Elkészítés: A dinnyét kettévágjuk, magjait kikaparjuk, és a húsából négy-öt golyót vájunk ki. A maradék gyümölcshúst kanállal kikaparjuk, majd a rummal és a cukorral összeturmixoljuk. A piros bogyós gyümölcsöket kiválogatjuk, megmossuk. A dinnyepürét visszatöltjük a dinnyébe, rátesszük a bogyós gyümölcsöket és a dinnyegolyókat. A tetejére egy-egy gombóc vanília, málna- és tejszín ízű fagylaltot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.