Előkészítés: A porcukrot elkeverjük 2,5 dl vízben, felforraljuk, és hűlni hagyjuk.
Elkészítés: A sziruphoz keverjük a narancslevet, és betesszük a mélyhűtőbe. Amikor elkezd fagyni, kb. 30 perc múlva, összeturmixoljuk. Visszatesszük, és még két-háromszor megismételjük. (Ne hagyjuk összeállni, mert jégkását kell kapnunk.) A tejszínt kemény habbá verjük, és a kásához keverjük, visszatesszük a mélyhűtőbe, és 1-2 óráig fagyasztjuk. A kakaót összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet, és felforraljuk. Elzárjuk, és beledobjuk a margarint/vajat. 4. A kását poharakba szedjük, és ráöntjük a forró csokoládészószt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.