Előkészítés: A porcukrot elkeverjük 2,5 dl vízben, felforraljuk, és hűlni hagyjuk.
Elkészítés: A sziruphoz keverjük a narancslevet, és betesszük a mélyhűtőbe. Amikor elkezd fagyni, kb. 30 perc múlva, összeturmixoljuk. Visszatesszük, és még két-háromszor megismételjük. (Ne hagyjuk összeállni, mert jégkását kell kapnunk.) A tejszínt kemény habbá verjük, és a kásához keverjük, visszatesszük a mélyhűtőbe, és 1-2 óráig fagyasztjuk. A kakaót összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a tejet, és felforraljuk. Elzárjuk, és beledobjuk a margarint/vajat. 4. A kását poharakba szedjük, és ráöntjük a forró csokoládészószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.