Elkészítés: A paradicsomok csumáját eltávolítjuk, a szemeket leforrázzuk, majd meghámozzuk. Szitán áttörjük, és ha kissé kihűlt, egy tálban a hűtőszekrénybe tesszük. Közben az uborkát meghámozzuk, a sárga és a piros színű zöldpaprikával együtt körömnyi kockákra vágjuk. A megmosott szárzeller leveleit letépjük (más ételhez félretesszük), a szárakat pedig az uborkához és a paprikához hasonlóan feldaraboljuk. A paradicsomvelőt a hűtőszekrényből kivesszük. Megsózzuk, megborsozzuk, az olívaolajjal összekeverjük, zúzott fokhagymával és a korianderrel fűszerezzük. A citromlével kellemesen pikánsra ízesítjük. Leheletnyit meg is cukrozhatjuk, majd annyi jeges vízzel engedjük fel, hogy 1,2 liternyi levest kapjunk. Petrezselyemlevelekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.