Elkészítés: A tésztához a 6 tojás sárgáját 12 dkg cukorral habzásig keverjük, hozzáadunk 2 púpos evőkanál lisztet, 1 evőkanál kakaót és
1 mokkáskanál szódabikarbónát, jól összekeverjük. A 6 tojás felvert habját beleforgatjuk, és kikent, lisztezett tepsiben megsütjük (lehetőleg nagy tepsiben, hogy ne legyen túl vastag a tészta).
A krémhez 3 evőkanál lisztet 3 dl tejjel, 1 tojással, diónyi margarinnal és 1 csomag vaníliás cukorral sűrű krémmé főzzük. 20 dkg margarint 16 evőkanál cukorral habosra keverünk, hozzáadjuk a rumot is, majd a kihűlt főzött krémmel csomómentesre keverjük. Elosztjuk úgy, hogy az egyik rész kissé több legyen, ebbe 3-4 kanál kakaót keverünk.
A tésztát megkenjük a kakaós krémmel, majd a fehérrel, felcsavarjuk, és a maradék kakaókrémmel bevonjuk, a tetejét megszórjuk csokireszelékkel. Fagyasztóba tesszük tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.