Elkészítés: 1. A joghurtot, az olvasztott, de nem meleg margarint, a sütőporral összeforgatott lisztet, a kétféle cukrot és a tojásokat egy tálba rakjuk, simára keverjük. Ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 3-4 perc.
2. Egy közepes nagyságú kb. 25 x 20 cm-es peremes tepsit margarinnal kikenünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C, légkeveréses sütőben 165 °C) kb. 25 percig sütjük, elkészültét a beleszúrt tűvel ellenőrizzük. A kihűlt tésztát különféle, lehetőleg karácsonyi kiszúróval kiszaggatjuk. A tetejére porcukrot hintünk, és körberakhatjuk néhány szelet friss gyümölcssel (pl. kivivel, naranccsal) is.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 35 PERC
MENNYISÉG: 10 NAGY SZELET
ENERGIATARTALOM: 278 KCAL/SZELET
NEHÉZSÉGI FOK: KÖNNYŰ
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.