Elkészítés: A cukrot tegyük a málnához. Hagyjuk, hogy levet eresszen, majd pürésítsük össze. Szűrő segítségével szabaduljunk meg a magoktól, majd tegyük a málnapürét egy kisebb edénybe. Lassú tűzön langyosítsuk meg, húzzuk félre, és folyamatos kevergetés mellett szórjuk hozzá a zselatinport. Tegyük vissza a tűzhelyre, amint felforrt vegyük le a tűzről, hagyjuk langyosra hűlni. Keverjük a joghurhoz a habbá vert tejszínt, a lime lereszelt héját, levét, végül a zselatinos málnát. Öntsük a művet hideg vízzel kiöblített kör alakú kuglófformába, végül olyan távolságra egymástól, amekkora szeleteket szeretnénk, tegyünk bele eperszemeket. 2-3 óra elteltével az eprek közepénél szeleteljük a tortát. Tejszínhabbal és friss mentalevéllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.