Elkészítése: A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd az összes hozzávalóval kiegészítve, jól összegyúrjuk, megkelesztjük. Vastagabb rudat készítünk belőle és felszeleteljük vastag karikára. A karikákat elnyújtjuk kör alakúra, negyedeljük, /mintha tortát vágnánk/. A negyed cikkeket enyhén olvasztott vajjal megkenjük, rászórunk durvábbra reszelt sajtot, és feltekerjük mint a tölcséreket, /vagy a csúcsától elindulva kifliket formázunk/. Kikent, lisztezett tepsibe tesszük, megkenjük felvert tojással, szórhatunk rá még sajtot, és előmelegített sütőben megsütjük. /Lehet még laskára vágott vagy darált sonkával is megtölteni, de finom apróra vágott zöld petrezselyemmel, préselt fokhagymával, pirított hagymával is stb. Fantázia!/
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.