Elkészítés: A rizst előfőzöm, a krumplikat héjában megfőzöm. Közben a hagymákat, a petrezselymet, a snidlinget aprítom, a sajtot lereszelem A paprikákat hosszában félbevágom, a paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kivágom, aprítom.
A rizst egy keverőtálba teszem. Hozzáadom az aprított hagymákat, a paradicsomot, a petrezselyemzöldet, a kacsamájpástétomot, a sajt felét. Ráütök 1 tojást, fűszerezem, összekeverem.
Egy olajozott serpenyőbe berakom a paprikákat és a paradicsomokat, a masszával megtöltöm őket, szórok rájuk sajtot. Végül melléjük rakom a krumplikat.
A serpenyőt berakom 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 30 percig sütöm, mikor majdnem kész, rászórom még a maradék sajtot, visszateszem a sütőbe, aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.