Elkészítés: A zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. Közben elkeverjük a tejfölt a majonézzel, a cukorral, a citromlével, majd sózzuk, borsozzuk.
Összekeverjük a kihűlt zöldségekkel.
A tojásokat megfőzzük, kettévágjuk. A főtt krumplit megpucoljuk, összenyomkodjuk, és kis golyókat formázunk belőle: ez lesz a kacsa feje. Egész borsból és sárgarépából elkészítjük a kacsa szemét, csőrét, a szárnya pedig petrezselyem. :) Ráültetjük a salátára, és behűtve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.