Elkészítés: A cukros, langyos tejfölbe belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. Közben a lisztet elmorzsoljuk a kacsazsírral, a sóval, majd 1 tojássárgát és 1 egész tojást hozzáadva összegyúrjuk az élesztős tejföllel. Rugalmas, selymes tésztát gyúrunk belőle, hideg helyen pihentetjük 2 órát.
Közben megdinszteljük a zsiradékon az apró kockára vágott hagymákat, kihűtjük.
A tésztát 1 cm vastagra nyújtjuk, megkenjük a dinsztelt hagymával, hajtogatjuk. Ismét hűvös helyre tesszük, majd 2 óra elteltével 1,5 cm vastagra nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
1 tojás sárgáját elkeverünk 2 kanál tejjel és sóval, és ezzel kenjük meg a pogácsák tetejét. Forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.