Megforrósított vajon megpároljuk a kockára vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a felszeletelt sárgarépát és a kockára vágott zellert. Meghintjük liszttel, 1 percig kevergetve pirítjuk, majd felöntjük 8 dl vízzel és a kagylókonzerv levével. Néhány kagylót a tálaláshoz félreteszünk, a többit a levesbe tesszük. Sóval, sáfrányos szeklicével fűszerezzük, és fedő alatt megfőzzük. Összeturmixoljuk. Felöntjük a borral, a tojássárgájával elkevert tejszínnel és összemelegítjük, de már nem forraljuk. Csészékbe tesszük a félretett kagylókat és rámerjük a forró levest.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.