Elkészítés: Egy 24 cm-es kapcsos tortaformát kikenünk vajjal és kiszórunk liszttel. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A puha vajat habosra keverjük a cukorral, majd a tojásokat egyesével hozzáadva szintén habosra keverjük velük a masszát. Majd hozzáadjuk a joghurtot is. A lisztet a sütőporral együtt beleszitáljuk egy tálba, hozzáadjuk a kakaót és egy csipet sót. Majd a száraz összetevőket apránként hozzákeverjük a tojásos masszához, egyenletesen összedolgozzuk, majd belekarikázzuk a banánt is és beleforgatjuk.
Az egészet beletöltjük a kivajazott formába, elsimítjuk a tetejét, és betesszük az előmelegített sütőbe. 190 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Miután megsült, rácsra tesszük. Amikor kihűlt, rácsorgatott, olvasztott fehér csokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.