Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, majd 2 egyforma lapot nyújtunk belőle, és kisütjük (6-8 perc, 180 fokon).
A krémhez a pudingot megfőzzük, egy kevés langyos tejben elkeverjük a zselatint, azt is hozzáadjuk, miután kész, kihűtjük. A margarint jól kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd a kihűlt pudingos krémhez keverjük. Jó krémesre keverjük.
A végén egy tepsibe (hogy ne folyjon ki a krém) tesszük az egyik kakaós lapot, rákenjük a krém felét, befedjük cukros tejben kicsit megforgatott babapiskótával, rákenjük a maradék krémet, majd befedjük a második kakaós lappal.
A tetejét csokimázzal (a hozzávalókat a víz kivételével egy lábosba tesszük, lassú tűzön elkezdjük olvasztani, közben kevergetjük, annyi vizet teszünk hozzá, amennyit felvesz, szépen, lassan adagolva) bevonjuk.
1 napig állni hagyjuk, hogy a lapok puhuljanak, majd szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.