Elkészítés: A zöldségféléket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, a hagymát pici kockákra aprítjuk.
Egy fazékban felmelegítjük az étolajat, rátesszük a feldarabolt répát, petrezselyemgyökeret és zellert, s kb. 5 percig pároljuk, rászórjuk a hagymát, összepirítjuk, megszórjuk ételízesítővel, fehérborssal és kakukkfűvel, majd gyors összekeverés után felöntjük a meleg vízzel. Beletesszük a többi zöldséget, felforraljuk, és lassú tűzön készre főzzük.
A befejezés előtt még csipetnyi kakukkfüvet adhatunk hozzá, hogy felfrissítsük ezt az ízt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.