Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét, a fehérjét a cukorral verjük kemény habbá. A sárgájához keverjük hozzá az olajat, az ecetet és a sütőporos liszt felét, majd a tojáshab felét, a maradék lisztet, végül a maradék habot óvatosan, csak evőkanállal keverjük bele.
A kapott tésztát simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe (kb. 18x18 cm), és 160 fokon kb. 15 perc alatt süssük meg.
A pudingporból a cukorral és a tejjel főzzünk pudingot, még melegen kenjük a kihűlt tésztára. Miután kihűlt a puding, a tetejét tetszés szerint díszíthetjük. Érdemes hűtőbe rakni tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.