Elkészítés: A káposzta nagyobb leveleit leforrázzuk, majd kihűtjük. A kisebb leveleket lereszeljük, 10 dkg zsírban megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk.
Ezt hozzákeverjük a darált húshoz, majd
hozzáadjuk a főtt rizst, és sóval, borssal ízesítjük.
A leforrázott levelekbe belegöngyöljük a tölteléket, és zománcos tepsiben sorba rakjuk. Kevés szerecsendiót reszelünk rá, majd ráöntjük a tejfölt. és megszórjuk reszelt sajttal.
Forró sütőben pirosra sütjük. Melegen és hidegen is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.