Elkészítés: Az előző este beáztatott lencsét lecsepegtetem. Közben 1 liter vízben felteszem főni a savanyú káposztát, a felkarikárott sárgarépát, a debrecenit, a virslit, egészben a hagymát, Ízesítem az összezúzott fokhagymával, a babérlevéllel, ételízesítővel, borssal, sóval, citromlével. Ha félig megfőtt, hozzáteszem a lencsét, és együtt készre főzöm. 1 evőkanál lisztet 1 kis pohár tejföllel, ugyanannyi tejjel jól elkeverek, és a leveshez öntöm, pár perc alatt összefőzöm, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.