Elkészítés: A hús kisujjnyi csíkokra daraboljuk, sózzuk, borsozzuk, 2 evőkanál citromlével, 2 evőkanál olajjal összeforgatjuk, kb. 1 órát pihentetjük. A szalonnát vékony csíkokra, a vöröshagymát és fokhagymát finomra aprítjuk.
A szalonnát lassan kiolvasztjuk, zsírját kisütjük, és megdinszteljük benne a vöröshagymát. A húst benne a fokhagymával folytonos kevergetéssel magas hőfokon fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük, saját levében, lefedve kb. 15 percig pároljuk.
A gombát közben lapokra szeleteljük, a csirkemájat daraboljuk, majd együtt hozzáadjuk a húshoz, fűszerezzük, és kb. 15 percig együtt pároljuk.
A tejszínt és tejfölt a liszttel és kb.1 dl vízzel kikeverjük, belekeverjük a raguba, a kaporral és mustárral kiforraljuk.
Tálalhatjuk különféle főtt tésztákkal, párolt rizzsel ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.