Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyra metéljük. Enyhén megsózzuk, és 30-40 percig állni hagyjuk, közben néha átkeverjük. A sonkát a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A zöldségekre szórjuk a kaprot, meglocsoljuk az ecettel és a fele olívaolajjal. A sonkát átlósan elvágjuk, és a maradék olajon mindkét oldalát megsütjük. A salátaleveleket leöblítjük, tányérra tesszük, ráhalmozzuk a zöldségeket, és mellé rakjuk a forró sült sonkát.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 295 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.