Elkészítés: A patisszont megmosom, ujjnyi csíkokra vágom, így könnyebb meghámozni. Kivágom a magházat, majd mokkacukor nagyságú kockákra darabolom. A húst szintén kockára vágom, összekeverem az ételízesítővel, forró olajban átsütöm. Rádobom az apróra vágott hagymát, a patisszont és a fűszereket. Felöntöm kb. 2 dl vízzel, sózom, és fedő alatt, kis lángon puhára párolom (forrástól kb. 15 perc), tejfölbe keverem a lisztet, felengedem egy kevés vízzel, és behabarom. Csak rottyanjon egyet, főzni már nem kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.