A babot hideg vízbe áztatom legalább 4 órára. A hagymát és fokhagymát apróra vágom és a kacsazsíron üvegesre párolom, majd ráteszem a felkockázott bárányhúst, megborsozom, megsózom, hozzáadom a köményt. Kissé megpirítom, majd hozzáadom a felaprított zöldségeket, és a hússal együtt pirítom tovább, majd felöntöm 1 dl, jó minőségű, száraz fehérborral, és így párolom kicsit, mielőtt felöntöm vízzel.
Miután a hús félig megpuhult, hozzáadom a beáztatott, lecsepegtetett babot és így főzöm míg megpuhul a hús is és a többi hozzávaló, végül hozzáadom a tejszínt, a felaprított kaprot, ha szükséges teszek hozzá még sót és borsot és az egészet összeforralom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.