Elkészítés: A tészta alapanyagait gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és betesszük a hűtőszekrénybe vagy 2 órára pihenni.
Vékonyra kinyújtjuk, csillagformával kiszúrjuk, sütőpapíros tepsibe helyezzük, és világosra sütjük.
A mázhoz a porcukrot összekeverjük az ételfestékkel és annyi citromlével, amennyitől egy tejfölszerű paszta nem lesz belőle. Ezzel egyenként megkenegetjük a fele mennyiségű kisült csillagokat, cukordísszel díszítjük, majd száradni hagyjuk.
Végezetül egy cukormázasat összeragasztunk egy simával a szőlőzselével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.