A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük. A főtt tésztát összekeverjük 2 ek olívaolajjal és a parmezánnal.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, egy tepsit olívaolajjal vékonyan kikenünk.
A parmezánt finomra reszeljük. A mozzarellagolyót félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. A megtisztított csirkemellet, éles késsel, több helyen bevágjuk, de ne ne vágjuk át teljesen! Megtöltjük a „zsebeket”a pestóval és a mozzarellával.
A tésztát a tepsibe öntjül, rákanalazzunk a paradicsomszószt, rárakjuk a csirkemelleket, végül az előmelegített sütőbe toljuk 45-50 percre.
Nézd meg videón, hogyan készül a Hasselback csirkemell paradicsomos tésztakörettel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.