Előkészítés: A szárított gyümölcsöket apróra vágjuk, összekeverjük a mazsolával, a liszttel és a sütőporral. A tojásokat kettéválasztjuk.
Elkészítés: 1. Kivajazunk és darált mogyoróval vagy zsemlemorzsával beszórunk egy kb. 30 cm hosszú téglaalakú sütőformát. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A sárgákat a lágy vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a mézet, a mogyorót és a citromhéjat. A lisztes gyümölcsöket és a tejet felváltva belekeverjü, végül a tojáshabot is beleforgatjuk. A masszát a formába simítjuk, és a sütőben kb. 60 percig sütjük.
3. Rácsra borítjuk, kihűtjük, és szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.