Elkészítés: A csülköt kuktában puhára főzzük. Forrásban lévő szódabikarbónás vízben a karalábéleveleket leforrázzuk.
A főtt csülköt óvatosan kicsontozzuk, formázzuk, becsomagoljuk a karalábélevekkel, ha kell, zsineggel átkötjük. Pár órára a hűtőbe tesszük.
A lilahagymát és a fokhagymát megpucoljuk, mindkettőt finomra vágjuk. A gombát folyó vízben alaposan megmossuk, apróra vágjuk. Olívaolajon a lilahagymát és a fokhagymát kevés cukorral megfonnyasztjuk, rádobjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, tovább pirítjuk. A végén felengedjük vörösborecettel, és egy kicsit összepároljuk, ha kész, hagyjuk kihűlni.
A levélköntösben lévő csülköt felszeleteljük, és a hideg gombás dresszinggel, friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.