Elkészítés: A karalábét és a krumplit kockára vágom, a chilit, a petrezselymet, a zellerlevelet és a hagyma zöldjét aprítom, a kolbászt karikára vágom.
Egy lábasban olajon előbb a hagymát (a zöldje nélkül) megkapatom, beleteszem a zöldségeket is, kis ideig párolom. Majd fűszerezem, s felengedem vízzel.
Míg a leves fő, elkészítem a nokedli tésztáját.
Amikor a leves csaknem kész, beleszaggatom a nokedlit, beleteszem a kolbászkarikákat, rászórom az újhagyma zöldjét, a petrezselymet és a zellerlevelet, szórok rá egy kevés lisztet, öntök bele egy kevés tejet (el is hagyható, aki akarja, tejföllel is habarhatja).
Tejföllel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.