Elkészítés: 50 dkg lisztet 10 dkg zsírral elmorzsolunk, késhegynyi szódabikarbónát adunk hozzá, és 1 tojással, valamint 1 dl tejjel könnyen gyúrható tésztát készítünk. 5 egyenlő lapra nyújtjuk, és egy gáztepsi hátulján egyenként megsütjük a lapokat.
A töltelékhez 7,5 dl tejjel és 2 evőkanál cukorral elkészítünk 2 csomag karamellás pudingport. Egy teflonos serpenyőben felolvasztunk 4 evőkanál cukrot, amit nagyon óvatosan, a tűzről levéve felengedünk 3 evőkanál feketekávéval, s azután kis darabokban hozzáadjuk a margarint. A pudingot és a vajas krémet összekeverjük.
A lapokat arányosan megtöltjük ezzel a krémmel. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, másnapra puhul meg, akkor szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.