Elkészítés: A sütőporos lisztből, a cukorból, a margarinból és a tejből sima tésztát gyúrunk. 4 egyforma cipóra osztjuk, és 30 percig pihentetjük hideg helyen.
A cipókat egyenként kinyújtjuk sütőlap nagyságúra, és megsütjük 15-15 perc alatt.
A krémhez kis lángon karamellizáljuk a cukrot. Ezután hozzáadjuk az előre megmelegített tejet, majd 3 evőkanál lisztet, a masszát simára keverjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a habosra kevert margarint.
A krémmel egyenként megkenjük a lapokat, és egymásra rétegezve őket visszatesszük a sütőlapra. A kész pitét 1 éjszakát pihentetjük, másnap kockára vágva kíbáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.