Elkészítés: Ennek az ételnek az alapja a karamellás tej. Először alacsony lángon karamellizálom a cukrot (ízlés szerint 1 vagy 2 kanál). Mikor teljesen felolvadt és szép barnás színt kapott, felöntöm tejjel. Erősebb tűzön melegítem a tejet addig, amíg kavargatás közben teljesen felolvad benne az égetett cukor. Ezután hozzáadom a zabot, ízlés szerinti mennyiséget, ki mennyire szereti sűrűn. Folyamatos kevergetés mellett nagyjából 5 perc alatt elkészül. Aki édesebben szereti, utólag még adhat hozzá cukrot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.