Elkészítés: A cukrot karamelizálom, a vajat félkész állapotában hozzáadom, majd ha már barna, a tejet is. Ezzel addig keverem, forralom, míg ha hideg vízbe cseppentek belőle, a vízben összeugrik egy kis gömbbé /kb. 15 perc/. Egy olajjal vékonyan megkent kb. 12x6 cm-es műanyag edénybe öntöm kis hűlés után. Utána a csokit megolvasztom, és ráöntöm a tetejére, majd hűvös helyen megdermsztem és felkockázom.
Ha nem csokival dolgozom, mikróba beteszem a 0,5 dl vízbe a nyuszit, mikulást, tejtáblát összetörve, teszek hozzá 1 evőkanál tejport és 1 kávéskanál kakaóport, majd a leggyengébb fokozaton addig melegítem, míg megolvad, majd összekeverem, és ezt öntöm a karamellre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.