Elkészítés: A tojásokat a cukrokkal habosra keverjük. A lisztet a sütőporral elvegyítjük. Hozzáadjuk a habosra kevert cukros tojáshoz az olajat, a tejet, a reszelt citromhéjat, tovább keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet is.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy 25 x 39 cm-es tepsit előmelegítünk, szilikonos sütőpapírral kibélelünk, és az átmelegedett sütőpapírt vékonyan megkenjük margarinnal, majd az 5 dkg fahéjas cukrot egyenletesen rászórjuk. Rárakjuk a szilvát, majd a tésztánkat ráöntjük, a tepsit kissé megrázogatjuk, hogy egyenletes legyen a teteje.
200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10 perc után, 180 fokon sütjük tovább. Kb. 30-40 perc, míg elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.