A megmosott csirkecombokat sózzuk és borsozzuk meg, majd forró olajon süssük pirosra. A hagymát és a citromot tisztítsuk meg, majd a citromot és a cukkinit vágjuk fel vékony karikákra.
A csirkecombokat tegyük egy tepsibe és szórjuk meg kristálycukorral. Adjuk a combokhoz a citromlével megcsepegtetett zöldhagymát, majd a cukkini- és citromkarikákat is. A tepsit tegyük előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt süssük szép pirosra a combokat (elektomos sütő: 180 °C, légkeveréses sütő: 160 °C). Mielőtt a hús teljesen megsülne, ízlés szerint borsozzuk, és szórjuk meg kakukkfűvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.