Előkészítés: A karfiolt megtisztítjuk, rózsákra szedjük, jól megmossuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Lábasban enyhén sózott vizet forralunk, beletesszük a karfiolt, és kb. 15 perc alatt puhára főzzük. Nagyobb serpenyőben felolvasztjuk a vajat, beleszórjuk a lisztet, és kevergetve világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a petrezselymet, felöntjük kb. 2-3 dl karfiol főzőlével, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet és simára keverjük. A puhára főtt karfiolra öntjük, felforraljuk, óvatosan megkeverjük, hogy a karfiolrózsák ne törjenek össze. Sóval, cukorral ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.