Egy lábasban kevés olajon megsütöm a feldarabolt bacont. Kiveszem, félreteszem. A zsiradékban megdinsztelem az apróra vágott fokhagymát, hozzáadom a rózsáira szedett karfiolt, majd feleresztem vízzel, fűszerezem. Mikor megfőtt, tányérba merem, szórok rá bacont, aprított petrezselymet, locsolok rá olívaolajat, s teszek rá egy chili paprikát. (Aki akarja, be is ránthatja a levest. Én ezúttal ezt elhagytam.)
Időszükséglet: 81 (30 perc)
Nehézség: 77 (egyszerű)
Árkategória: 74 (közepesen költséges)
Személyes hozzáfűzés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.