Elkészítés: A karfiolt rózsákra szedem, megmosom, a répát megpucolom, az egyiket csíkokra, a másikat karikára vágom, 2 petrezselyemzöldet félreteszek.
A zöldségeket egy fazékba teszem. Felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Főzöm.
Közben felteszem a tésztát főni, karikára vágom a kolbászt, s elkészítem a rántást.
Amikor a leves megfőtt, belekeverem a rántást, hozzáadom a kolbászt.
Tálaláskor merek a tányérba levest, rakok a tésztából is, s teszek rá chilit és petrezselyemlevelet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.