Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. Öt perc pihentetés után az apróra vágott hagymát és a csirkét vajon megfuttatjuk, majd 2 dl vízzel felengedjük, puhára főzzük. (Ha csak csirkemellet használunk, kevesebb víz is elég hozzá.) A karfiolt rózsáira szedjük, és 1 húsleveskockával ízesített vízben félig puhára főzzük. A kelkáposztaleveleket leforrázzuk, majd kibélelünk vele egy kivajazott tálat. Közben elkészítjük a sajtszószt a leírás szerint. A csirkét és a karfiolt ráhalmozzuk a káposztalevelekre, leöntjük a sajtszósszal.
Megszórjuk reszelt sajttal, és közepesen meleg sütőben a tetjét pirosra sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.