Elkészítés: A csirkét feldaraboljuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. Öt perc pihentetés után az apróra vágott hagymát és a csirkét vajon megfuttatjuk, majd 2 dl vízzel felengedjük, puhára főzzük. (Ha csak csirkemellet használunk, kevesebb víz is elég hozzá.) A karfiolt rózsáira szedjük, és 1 húsleveskockával ízesített vízben félig puhára főzzük. A kelkáposztaleveleket leforrázzuk, majd kibélelünk vele egy kivajazott tálat. Közben elkészítjük a sajtszószt a leírás szerint. A csirkét és a karfiolt ráhalmozzuk a káposztalevelekre, leöntjük a sajtszósszal.
Megszórjuk reszelt sajttal, és közepesen meleg sütőben a tetjét pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.