Elkészítés: A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt sós, ételízesítős vízben megfőzzük.
A tojások sárgáját kikavarjuk a liszttel,
hozzákeverjük a reszelt sajtot, a tejfölt, ízesítjük sóval, szerecsendióval. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a masszához keverjük.
Egy vajjal kikent, zsemlemorzsával beszórt jénai tálba rakjuk a megfőtt karfiolrózsákat, vajdarabkákat teszünk rá, végül ráöntjük a masszát. Közepes hőfokú sütőben megsütjük.
Hidegen és melegen is egyaránt finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.