Elkészítés: A tésztához a margarint, a cukrot, a mézet, a 4 evőkanál tejet, és a tojást habosra kevered, majd hozzáadod a lisztet és a szódabikarbónát. A tésztát három egyenlõ részre osztod és az egyikbe beleteszed a kakaót és a maradék 1 evőkanál tejet. A kakaó nélküli tésztákat tepsi méretűre nyújtod (vigyázz könnyen ragad) és 1-1 lapot sütsz ki belőle, amit sülés után még melegen 3-3 egyforma részre vágsz hosszában (ekkor még nem törik). A kakaós tésztát 12 részre osztod, és tepsi hosszúságú rudakat söndörgetsz belőlük, majd ezeket is megsütöd.
A krémhez, amíg a tészták sülnek, elkészíted a pudingot. 1 liter tejbe beleteszed a vaníliás cukrokat, és a 4 csomag pudinggal felfőzöd, majd félreteszed hűlni. (Néha nem árt megkeverni, nehogy bőrös legyen.) A porcukrot a margarinnal simára kevered, majd a kihûlt pudinghoz adod és ezt is simára kevered.
Összeállítás: a két kisütött lapból az egyik 1/3-ára rákensz egy kis krémet, majd a 12 kakaós rúdból hármat ráfektetsz, ismét krém, majd két rúd, majd megint krém és egy rúd következik és ismét krém. A lap maradék 2 részét háromszöget alkotva nekitámasztod a krémmel megkent résznek, így kapd a tetőt. Vigyázz, hogy mindenhol krémhez érjen a tészta, mert különben nem puhul meg. A másik tésztával is hasonlóképpen jársz el, a maradék krémet és rudakat felhasználva, a végén pedig a gőz fölött felolvasztott csokival bevonod mindkét tetőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.