Elkészítés: A vodkát, a kávét és 2 csomag vaníliás cukrot keverjük kicsit össze egy fazékban, majd fedjük le alufóliával, és rakjuk hűvös helyre (kamrahőmérsékletre) 5 napig.
5 nap elteltével a 2,5 dl vízben olvasszuk föl a 20 dkg cukrot, majd keverjük a kávés vodkához, ízesítsük még szegfűszeggel, fahéjjal, ízlés szerint még 1 csomag vaníliás cukorral, fedjük vissza, és még 15-20 napig érleljük.
Majd megint keverünk rajta, s átszűrjük egy szűrő segítségével.
Végül a főzés nélküli pudingporral besűrítjük, s palackozzuk.
Egészségetekre! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.