Elkészítés: A puha vajat robotgéppel krémesre keverjük a cukorral. Hozzáadjuk egyenként a tojásokat, és ezeket is alaposan elkeverjük. A kávét feloldjuk a meleg tejben, majd hozzákeverjük a tojásos-cukros vajhoz. Végül az előkészület utolsó fázisaként összekeverjük a lisztet a sütőporral és az előzőleg illatosra pirított, majd finomra őrölt dióval. Aztán a diós-sütőporos lisztet fakanállal belekeverjük a kávés masszába, és ha valaki ízlése szerint szeretné, kóstolás után tehet bele még egy kevés - a már előzőekben leírt módon elkészített - kávéesszenciát.
A kész tésztát kapszlival bélelt muffintepsibe tesszük, és 200 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.