Előkészítés: Folpackkal kibélelünk egy gömbölyded hasú, kb. 1,5 l űrtartalmú tálat. A túrót szitán áttörjük. 2 evőkanál hideg vízben simára keverjük az instant kávét, hozzáadjuk a kakaót és a tojáslikőrt. A csomagoláson olvasható javaslat szerint 1 tasak zselatint beáztatunk hideg vízbe, 10 percig állni hagyjuk, hogy felpuhuljon.
Elkészítés: Kemény habbá verünk 4 dl tejszínt. A tojássárgájákat, a vaníliás cukrot és 4 evőkanál porcukrot habosra kikeverünk, és a túróhoz adjuk. A zselatint szelíd tűzön felolvasztjuk, hozzákeverünk 2 evőkanál túrókrémet, visszatesszük az egészet a túrókrémbe, majd kíméletesen beledolgozzuk a tejszínhabot. A krém 2/3-val kitapasztjuk-kenjük a tál oldalát, a felületét elsimítjuk. A maradék 1/3 rész túrókrémben elkeverjük a likőrös-kávés kakaót, és óvatosan-egyenletesen elkenjük a fehér túrókrém tetején. 15 percre betesszük a mélyhűtőbe, hogy kissé megdermedjen. Közben 5 dkg aszalt gyümölcsöt apróra, 3 dekát vékony csíkokra vágunk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a maradék 2 evőkanál porcukorral. Ugyancsak kemény habbá verjük a maradék 2 dl tejszínt, és kanalanként, kíméletesen a tojáshabhoz adjuk. A maradék 1/2 tasak zselatint felpuhítjuk, majd felolvasztjuk, és a fenti módszerrel a habhoz adjuk, végül óvatosan belekeverünk 5 dkg cukrozott gyümölcsöt. A masszát a kétrétegű túróbomba közepébe töltjük-simítjuk, és legalább 6 órát a normál hűtőszekrényben dermedni hagyjuk. Tálaláskor nagyobb tálra borítjuk a túróbombát, lehántjuk róla a fóliát. Tetejét és a tál peremét a maradék aszalt gyümölccsel, pisztáciával díszítjük. Csak az asztalnál, tortaszerűen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.