A tésztához a tojássárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. Ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 4-5 perc. A kávét kanalanként hozzáadjuk. A lisztet az őrölt kávéval és a szódabikarbónával összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét is belekeverjük.
Egyenletesen egy margarinnal kikent, belisztezett tortaformába simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 fok, légkeveréses sütőben 165) kb. 35 percig sütjük.
A krémhez a pudingport 1,5 deci tejjel és a kristálycukorral simára keverjük, majd a többi, időközben fölforralt tejhez öntjük. Pár perc alatt sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve a kókuszreszeléket is hozzáadjuk. Megvárjuk amíg teljesen kihűl, majd habverővel krémmé keverjük. A margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. Kanalanként hozzáadjuk a vaníliás kókuszkrémet is.
A tortakorongot lapjában 3 részre vágjuk, és a krémmel úgy töltjük meg, hogy az oldalára meg a tetejére is jusson belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.