Elkészítés: A zöldségeket megmosom. A paradicsomokat félbevágom, a gombák törzsét kitöröm. A törzseket aprítom, egy tálba teszem, hozzáadom a kecskesajtot, a tejfölt, az aprított petrezselymet és snidlinget. Fűszerezem, s jól összekeverem.
A gombafejeket betekerem baconbe, beteszem egy nyél nélküli serpenyőbe, melybe öntöttem olajat. A gombákat megtöltöm a kecskesajtos krémmel. Körberakom krumplival és paradicsommal. Az utóbbiakra is teszek egy kevés sajtkeveréket, és 180 C fokon, hőlégkeverésen megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.