Elkészítés: A tészta hozzávalóiból összeállítjuk a tésztát annyi tejföllel, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a vajat a porcukorral habosra keverjük. A tejből a kristálycukorral és a liszttel sűrű krémet főzünk, és állandó keverés mellett kihűtjük. Kétfelé vesszük. Az egyik felét vaníliás cukorral, a másik felét kakaóporral és rumaromával ízesítjük.
Az alsó lapot kakaós krémmel, a másodikat a vaníliás krémmel kenjük meg, a harmadik lappal pedig befedjük. A sütemény tetejét bevonjuk csokoládémázzal.
Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.