Elkészítés: 1., A lisztet tálba öntjük, a sütőport hozzákeverjük, beledolgozzuk a kefirt, az olajat, a porcukrot és a tojást, majd jól összedolgozzuk.
2., A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük (a papír széle lógjon ki a tepsiből, így könnyebben ki lehet emelni belőle a süteményt), a tetejét megrakjuk leszűrt meggyel, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük.
3., A kész süteményt kiemeljük a tepsiből, hagyjuk kihűlni, majd hosszúkásra szeleteljük, és a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.