Elkészítés: 1. Egy közepes méretű tepsi alját kirakjuk a keksszel.
2. A krémhez a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejben csomómentesre keverjük, majd a maradék tejhez öntve sűrűre főzzük. Közben a tojások fehérjét kemény habbá verjük.
3. Ha a krém sűrű, belekeverjük lassú tűznél a margarint, majd beledolgozzuk a kemény fehérjehabot is.
4. Óvatosan ráöntjük a kekszre, és a tetejére szintén háztartási kekszet rakunk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, amíg megpuhul a keksz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.