A háztartási kekszet ledaráljuk, majd összegyúrjuk 9 dkg vajjal, a porcukorral, kakaóval és a rummal. A tésztát folpackkal kibélelt tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. 1 órára hűtőszekrénybe állítjuk, hogy a tészta kissé megkeményedjen. A gesztenyemasszát összegyúrjuk a maradék vajjal és a tejjel. A gesztenyekrémmel megtöltjük a tortát és kirakjuk a lecsöpögtetett, magozott meggybefőttel. További fél órára betesszük a hűtőszekrénybe. A tortaforma peremét meglazítjuk, a karimát eltávolítjuk, a fóliát lehúzzuk a torta aljáról.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.