Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és a vajon vagy olajon megfonnyasztjuk, de nem pirítjuk meg. A kétféle zöldséget megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és a hagymán kevergetve kissé megpirítjuk. Liszttel meghintve a tűzön még fél percig keverjük, majd a pirospaprikával és az aprított petrezselyemmel megszórjuk, és a vízzel felengedjük. A húsleveskockával sózzuk, és a megtisztított kelbimbót (ha mélyhűtöttet vettünk, akkor a még fagyottat) és karfiolt hozzáadjuk, csipetnyi cukorral szelidítjük az ízét.
A frisset 20 percig, a fagyottat 10 percig főzzük. Tejföllel behabarva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.