Elkészítés: Az ostyalapokat kicsavart, nedves konyharuha közé rakjuk, így megpuhul, és hajlítható lesz. A margarint lassú tûzön felolvasztjuk, majd a felsorolt sorrendben mindent hozzákeverünk, lezárjuk a gázt alatta. Kivesszük a lapokat a konyharuhából, a masszát egyenletesen elosztjuk rajta, a hat lapot egyenként, középre téve a tölteléket.
Feltekerjük úgy, hogy az ostya széle egymásra érjen. Tálcára egymás mellé rakjuk a rudakat, és a hûtõben kifagyasztjuk, majd fóliába csavarjuk. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.