Elkészítés: A burgonyát megfőzzük, áttörjük és hozzáadjuk a lisztet, annyit amennyit felvesz. Félkemény tésztát gyúrunk belőle. Hüvelykujj vastagságúra nyújtjuk, majd csíkokra vágjuk. Kissé megsodorjuk, és 2 cm-es darabokra vágjuk. Ezután kifőzzük, mint a nokedlit.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, a nudlit beleszűrjük és lepirítjuk. Ha megpirult, felét beletesszük egy tűzálló tálba.
A kelkáposztát félpuhára főzzük, csíkokra vágjuk, és felét a nudlira szórjuk. Rásimítjuk a darált húst, rozmaringgal, kakukkfűvel és reszelt szerecsendióval megszórjuk. A hús fölé ismét kelkáposztát, majd a nudli másik felét tesszük, meghintjük összeaprított
petrezselyemmel.
A 2 pohár tejfölt egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a 2 tojást, sót, borsot, összekeverjük, majd az összeállított rakott finomságra simítjuk. Kissé megrázogatjuk, hogy mindenhová jusson az öntetből.
190 fokos sütőben aranysárgára sütjük. Melegen és hidegen is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.